Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αρχική | Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία MAC TECH εδρεύει στην Λ. Φυλής (Χασιάς) 155Β στο Ίλιον Αττικής με αντικείμενό της την πώληση μηχανημάτων αλουμινίου και μετάλλου, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο το Νοέμβριο του 2005, με βασικό σκοπό το service, τη συντήρηση , την κατασκευή , ανακατασκευή παλαιών μηχανημάτων αλουμινίου και τέλος την εμπορία μηχανημάτων αλουμινίου. Ιδρυτής της ο μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Λάχας.

Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για τους συνεργάτες τής MAC – TECH, καθώς είναι σε θέση να δώσει ιδανικές λύσεις γρήγορα και αξιόπιστα στα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στην παραγωγική διαδικασία.

Εκτός από την τεχνική υποστήριξη, κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονου κατασκευαστικού κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, αναφορικά με τα μηχανήματα και με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμών.

Επίσης η εταιρεία έχει τη δυνατότητα κατασκευής ειδικών μηχανημάτων, που ως σκοπό έχουν τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και της παραγωγής, καθώς επίσης και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Στην γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνονται μηχανήματα όπως μονά, διπλά πριόνια, κοπής – χάραξης ETALBOND GMC, ξελουριστήρια, παντογράφοι, πάγκοι μονταρίσματος και καρότσια μεταφοράς, καθώς επίσης και πάσης φύσεως ανταλλακτικά, όπως αλυσίδες, ιμάντες κίνησης, αμορτισέρ, άξονες, ρουλεμάν, βαλβίδες αέρος, γρανάζια, πλάκες κοπής.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η εταιρεία, εκτός από την παροχή σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, παρέχει αξιόπιστες λύσεις στο service, στην κατασκευή – ανακατασκευή και στη συντήρηση.

Εκτός από την παροχή αξιόπιστων και λειτουργικών μηχανημάτων η εταιρεία διαθέτει στους πελάτες της και άλλες δυνατότητες όπως ανταλλαγές μηχανημάτων, μεταχειρισμένα μηχανήματα, service μηχανημάτων αλουμινίου – σιδήρου και ηλεκτρικών εργαλείων παντός τύπου καθώς και ανταλλακτικά.

Πιο αναλυτικά…

  • Μεταχειρισμένα μηχανήματα
    Η εταιρεία MAC TECH δίνει τη δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου μηχανήματος με εγγύηση ενός έτους.Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την μεταπώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων με ευθύνη για την συντήρηση και την εγκατάσταση του.
  • Ανταλλαγή Μηχανημάτων
    Η εταιρεία MAC TECH παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής του παλιού μηχανήματος με ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας και περισσοτέρων δυνατοτήτων.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία για τους όρους και λεπτομέρειες της ανταλλαγής του παλιού μηχανήματος, και να ενημερωθείτε ως προς τα διαθέσιμα μηχανήματα.